Samtalsterapeut - Aktuell information om Samtalsterapeut
Samtalsterapeut i Umeå

Samtalsterapeuter i Umeå

Totalt i Umeå finns det 11 samtalsterapeuter och många av dessa terapeuter har mycket god erfarenhet av terapisamtal. Det kan vara svårt i Umeå att hitta den bästa samtalsterapeuten som gärna ska har den inriktningen som du efterfrågar. Det är då bra om man känner någon som tidigare gått till en samtalsterapeut och kan rekommendera någon terapeut som är duktig på samtalsterapi. Det går också att jämföra samtalsterapeuterna på nätet.

Det finns många samtalsterapeuter i Umeå och i Västerbotten som erbjuder terapisamtal och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp samtalsterapeuterna i Umeå på nätet beträffande typ av terapi de erbjuder och deras respektive specialitet. Innan du ringer till en som håller på med samtalsterapeut bör du själv ha en idé om vilken typ av terapi som du vill ha så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika samtalsterapeuters hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en duktig samtalsterapeut i Umeå är att kolla med någon av samtalsterapeuterna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla samtalsterapeuter i Umeå

Anne-Marie Lindgren Psykologverksamheten

Skolgatan 53

Birgitta Larsen Handledning

Kemigränd 32

Inombords - Psykoterapeut Britta Norlin

Fågelstigen 8

Marianne Sandström

Nydalavägen 10

Psykolog LPIT Inger Tideman HB

Pilgatan 25


Fler inom samtalsterapi i Umeå

Aplato AB

Kronovägen 20A

Eriksson Hjelde Psykoterapi

Brogatan 1

Broström Kristina

Kopparvägen 45C

S:t Lukas

Rådhusesplanaden 8

Quranten

Kungsgatan 58


Ännu mer terapisamtal i Umeå

Larsson Håkan

Kungsgatan 42