Samtalsterapeut - Aktuell information om Samtalsterapeut


Samtalsterapeut - Gudny Kristjansdottir, Leg. Psykolog/Leg. Psykoterapeut

Gudny Kristjansdottir, Leg. Psykolog/Leg. Psykoterapeut och mer om Samtalsterapeuter i Uppsala

I Uppsala finns det 35 samtalsterapeuter eller andra terapeuter varav Gudny Kristjansdottir, Leg. Psykolog/Leg. Psykoterapeut är en av dem. Både inriktning och omfattning av terapin skiljer mellan samtalsterapeuter och därför kan det vara bra att jämföra med någon mer samtalsterapeut i Uppsala eller med andra samtalsterapeuter på orter i närheten av Uppsala i Uppland.

Om du söker upp någon inom samtalsterapeut är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts terapi som du tror du har behov av. Mycket information om olika terapimetoder som samtalsterapeuter erbjuder kan du få genom att besöka hemsidorna från olika terapeuter. Eftersom det finns flera samtalsterapeuter på samma ort som Gudny Kristjansdottir, Leg. Psykolog/Leg. Psykoterapeut är det bra att jämföra dessa gällande terapimetod och kostnad för terapin och försöka hitta omdömen hos minst två av samtalsterapeuter. Dörja dock hör efter med Gudny Kristjansdottir, Leg. Psykolog/Leg. Psykoterapeut eftersom de brukar kunna erbjuda relevant samtalsterapi.
Enklast kommer du i kontakt med en samtalsterapeut som Gudny Kristjansdottir, Leg. Psykolog/Leg. Psykoterapeut enligt nedan:


Gudny Kristjansdottir, Leg. Psykolog/Leg. Psykoterapeut

S:T Persgatan 7

753 20 Uppsala

070-812 41 92