Samtalsterapeut - Aktuell information om Samtalsterapeut
Samtalsterapeut i Sundsvall

Samtalsterapeuter i Sundsvall

Totalt i Sundsvall finns det 5 samtalsterapeuter och många av dessa terapeuter har mycket god erfarenhet av terapisamtal. Det kan vara svårt i Sundsvall att hitta den bästa samtalsterapeuten som gärna ska har den inriktningen som du efterfrågar. Det är då bra om man känner någon som tidigare gått till en samtalsterapeut och kan rekommendera någon terapeut som är duktig på samtalsterapi. Det går också att jämföra samtalsterapeuterna på nätet.

Det finns många samtalsterapeuter i Sundsvall och i Medelpad som erbjuder terapisamtal och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp samtalsterapeuterna i Sundsvall på nätet beträffande typ av terapi de erbjuder och deras respektive specialitet. Innan du ringer till en som håller på med samtalsterapeut bör du själv ha en idé om vilken typ av terapi som du vill ha så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika samtalsterapeuters hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en duktig samtalsterapeut i Sundsvall är att kolla med någon av samtalsterapeuterna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla samtalsterapeuter i Sundsvall

Psykologmottagningen

Åkersviksgatan 9A

MB Monica Bjarnhagen

Centralgatan 14

Friskhuset Mitt AB

Norra Järnvägsgatan 24

Sjölander Gunhild

Östra Långgatan 37C

Alf Enbom Psykologkonsult

Köpmangatan 46