Samtalsterapeut - Aktuell information om Samtalsterapeut
Samtalsterapeut i Östersund

Samtalsterapeuter i Östersund

Totalt i Östersund finns det 6 samtalsterapeuter och många av dessa terapeuter har mycket god erfarenhet av terapisamtal. Det kan vara svårt i Östersund att hitta den bästa samtalsterapeuten som gärna ska har den inriktningen som du efterfrågar. Det är då bra om man känner någon som tidigare gått till en samtalsterapeut och kan rekommendera någon terapeut som är duktig på samtalsterapi. Det går också att jämföra samtalsterapeuterna på nätet.

Det finns många samtalsterapeuter i Östersund och i Jämtland som erbjuder terapisamtal och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp samtalsterapeuterna i Östersund på nätet beträffande typ av terapi de erbjuder och deras respektive specialitet. Innan du ringer till en som håller på med samtalsterapeut bör du själv ha en idé om vilken typ av terapi som du vill ha så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika samtalsterapeuters hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en duktig samtalsterapeut i Östersund är att kolla med någon av samtalsterapeuterna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla samtalsterapeuter i Östersund

Älvhöjden

Stuguvägen 24

VIVA NOVA AB

Södra Torlandsgatan 29D

energikanalen Din Terapeut Helene Jonsson

Norra Gröngatan 6

Jämtlandskliniken

Körfältets Centrum

Scherrer Psykiatri o. Psykoterapi

Prästgatan 44


Fler inom samtalsterapi i Östersund

Psykoterapi och grupputveckling, Lena Stiernström

Kyrkgatan 80A