Samtalsterapeut - Aktuell information om Samtalsterapeut
Samtalsterapeut i Gävle

Samtalsterapeuter i Gävle

Totalt i Gävle finns det 5 samtalsterapeuter och många av dessa terapeuter har mycket god erfarenhet av terapisamtal. Det kan vara svårt i Gävle att hitta den bästa samtalsterapeuten som gärna ska har den inriktningen som du efterfrågar. Det är då bra om man känner någon som tidigare gått till en samtalsterapeut och kan rekommendera någon terapeut som är duktig på samtalsterapi. Det går också att jämföra samtalsterapeuterna på nätet.

Det finns många samtalsterapeuter i Gävle och i Gästrikland som erbjuder terapisamtal och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp samtalsterapeuterna i Gävle på nätet beträffande typ av terapi de erbjuder och deras respektive specialitet. Innan du ringer till en som håller på med samtalsterapeut bör du själv ha en idé om vilken typ av terapi som du vill ha så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika samtalsterapeuters hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en duktig samtalsterapeut i Gävle är att kolla med någon av samtalsterapeuterna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla samtalsterapeuter i Gävle

Pekka Kataja, Leg. Psykolog/Leg. Psykoterapeut

Centralplan 1

Ove Lindströms Psykosyntesterapi AB

Kvisttorpsbacken 3

Utvecklingshuset

Drottninggatan 34

S:t Lukas Gävle-Sandviken

Norra Skeppsbron 7A

Björn Löfman Leg. Psykolog

Runebergsvägen 17